top of page

DRUŽENJE VO LJUBLJANA V ZNAMENJU KADROVSKIH SPREMEMB.

 

Kot je že običajno se člani Viteškega omizja Ljubljana družimo na našem stalnem sedežu konzulata JB restavracije. Tokrat, v torek 14.3. 2022 je bilo še zlasti pomembno srečanje saj je bila na dnevnem redu priprava na Viteški zbor Združenja slovenskega reda vitezov vina v Goriških brdih in potrditev imenovanja novega konzula omizja, ki ga bo naslednja štiri leta vodil viteški prijatelj Matjaž Kiler.

Kot je znano je od ustanovitve Reda 2004 pa vse do leta 2014 vlogo konzula našega omizja opravljal Milan Lovrenčič, za njim pa vse do letošnjega Viteškega zbora Aleks Štakul. Ob tej priložnosti se mu je za uspešno devet letno vodenje omizja in njegovo načelno držo in dosledno upoštevanje in spoštovanje statuta in pravilnikov ter uresničevanja poslanstva Reda,  v imenu članov omizja zahvalil častni ambasador Milan Kneževič.  Pri tem je zlasti izpostavil njegov tvoren prispevek in delo v Svetu reda.

Novemu konzulu Matjažu smo zaželeli uspešno vodenje omizja, konzul Aleks pa se je ob primopredaji zahvalil vsem za dobro sodelovanje in pri tem še posebej tajniku omizja Marjanu Koscu in Matjažu Fonu za uspešno urejanje spletne strani našega reda z njegovo finančno podporo.

Sledila je  večerja z imenitnimi kulinaričnimi hodi, ki sta jih kot vselej izvrstno z zanimivimi presenečenji pripravila šef JB restavracije Janez in njegov sin Tomaž Bratovž, ob degustaciji vrhunskih vin kakovostne strežbe strežnega osebja.

1. Novi konzul VO Ljubljana Matjaž Kiler

2.Predaja mandata konzula Aleksa novemu konzulu Matjažu.

3.Zahvala častnega ambasadorja Milana Kneževiča konzulu Aleksu Štakulu za uspešno vodenje VO.

4. Člani VO Ljubljana.

5. Pohvala amabasadorju Milanu Pogačniku za uspešno vodenje Reda.

6. Tudi tajnica Reda Ema Bratovž je bila pohvaljena.

7. Zahvala konzula Aleksa za dobro sodelovanje članov VO.

8. Aplavz pomeni zadovoljstvo in priznanje vseh.

10. Rado Stojanovič bo član Nadzornega odbora Reda.

9. Sproščeno nadaljevanje druženja.

11. S predlaganimi kandidati so se strinjali vsi.

12. Šef Janez s sinom Tomažem sta nam ponovno pripravila vrsto imenitnih vrhunskih kulinaričnih presenečenj.

bottom of page